praktijkvoordelft - de behandeling

logo praktijkvoordelft
     

home  I  contact  I  links  I  werken bij

 
       


Beleid in verband met het corona-virus


We vinden het belangrijk dat we juist in deze tijd kinderen en jongeren de zorg kunnen geven die ze nodig hebben. We hebben helaas wel rekening te houden met een virus dat een gevaar kan zijn voor onze gezondheid.

 

In de eerste plaats houden we ons zo goed mogelijk aan de regels van de overheid. Daarnaast hebben we een aantal maatregelen genomen:

- behandelen via beeld-bellen (zoom) is altijd mogelijk, ook wanneer je zelf klachten hebt of in quarantaine bent. Geef aan wanneer je dit graag wilt. Je ontvangt dan een link in je mailbox voor het moment van de afspraak.

- behandelen op de praktijk (face-to-face) is alleen mogelijk wanneer je geen milde ziekteverschijnselen hebt die corona-gerelateerd zouden kunnen zijn en je niet in quarantaine hoeft of wacht op een uitslag van een test.

- op de praktijk hebben we desinfecteermiddel staan of je kan je handen wassen met zeep en afdrogen met tork. Ook maken we extra vaak schoon.

- we hebben maatregelen getroffen om het aantal aanwezigen te beperken en proberen regelmatig te ventileren.

     
     

 

We zijn blij dat we met de nieuwe mogelijkheden ons werk kunnen blijven doen.

 

Gezien de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de 'britse variant' en de besmettelijkheid hiervan, gaat onze voorkeur uit naar behandelen via Zoom. Dit ter bescherming van onszelf en van onze cliŽnten. We hopen op uw begrip hiervoor.

   
       
      © 2021 praktijkvoordelft      

klachtenreglement I meldcode I privacy I disclaimer I mission statement I login I sd